MAGYAR TELECOM – GIS SZERVER
Helyfüggő Szolgáltatások GIS Alaprendszere
A bevezetés célja: A GIS szerver a Magyar Telekom Nyrt. helyfüggő szolgáltatásának GIS alaprendszere. A GIS alaprendszer a felhasználó által mobiltelefonról feltett kérdésekre – pl. legközelebbi benzinkút, pénzkiadó automata, stb.- SMS-ben vagy WAP-on ad tájékoztatást.

ELSŐ PESTI TELEFONTÁRSASÁG – HIR 
Hálózati Információs Rendszer
A bevezetés célja: A HIR rendszer az EPT szimmetrikus rézkábeles hozzáférési hálózatának műszaki nyilvántartása, amely minden lényeges statikus műszaki adatot egységes adatbázisban tárol. A HIR a Megbízónál működő egyéb – az integrált vállalat irányítási (SAP) és az ügyfélszolgálati (OSS) – rendszerekkel együttműködve kezeli az összes ilyen jellegű adatot. 

INVITEL – NIS 
Network Inventory System
A bevezetés célja: A NIS rendszer a megrendelő távközlési hálózatának és egyéb távközlési berendezésének műszaki nyilvántartása, amely minden lényeges statikus műszaki adatot egységes adatbázisban tárol. A NIS a megrendelőnél működő egyéb – az integrált vállalatirányítási (SAP) és a fogyasztói – rendszerekkel együttműködve kezeli az összes ilyen jellegű alapadatot, dokumentumot.

ANTENNA HUNGÁRIA – NET.I 
A Bevezetés célja
Az Antenna Hungária meghatározó szereplője a hazai telekommunikációs szektornak. Fő tevékenységi területe az országos földfelszíni televízió- és rádióműsor-szórás, illetve -szétosztás, valamint a műholdas műsorszórás és -szétosztás. A telekommunikációs szolgáltatások fejlesztésével a cégcsoport egyre jelentősebb szerepet tölt be a távközlés területén is, 1998 óta üzemel Országos Transzport Hálózatuk, amely egy nagysebességű, az egész országot lefedő digitális, mikrohullámú gerinchálózat.